Anlægget i Egebjerg

Nyt liv i gamle bygninger

tire2oil anlægBygningerne på Egebjerg Hovedgade 27, hvorfra der gennem årene er sendt en stor mængde halmballevogne til hele verden, kommer nu igen på verdenskortet med et innovativt og bæredygtigt produktionsanlæg.
Snart går startskuddet på T2O Egebjerg
T2O Egebjerg er meget stolte over at skabe liv i den gamle fabrik på hovedgaden.

Vores mål er at udvikle en sund og stabil forretning og dermed være med til at skabe arbejde og vækst i lokalområdet.

I begyndelsen af 2019 trykker vi på startknappen og begynder at fodre anlægget med udtjente bildæk. Derfor er vi i fuld gang med byggearbejdet. Vi bruger så vidt muligt lokale virksomheder som leverandører og ansætter helst lokale medarbejdere.

Produktionsanlægget er baseret på egen ny teknologi – stille og hermetisk lukket
T2O Egebjergs produktion foregår i et hermetisk lukket anlæg, hvorfra produkterne leveres til tilsvarende lukkede beholdere. Det betyder, at der hverken er synlig eller usynlig udledning af stoffer eller lugt i lokalområdet.

Alle typer dæk bliver neddelt i en stor makulator, før de kommer ind i den lukkede proces. Selv om neddelingen er moderne og af den bedste kvalitet, giver den lyd fra sig. For at minimere lyden, isolerer vi de to maskiner, så niveauet ligger inden for myndighedernes grænseværdier.

De dæk, vi arbejder med, bliver kørt til anlægget på lastbiler. For at reducere eventuelle gener for naboerne er vi i gang med at lave en ny tilkørsel og plads til dækopbevaring. Vi er også i gang med at bygge en afskærmning, bag hvilken dækkene opbevares indtil de bliver omdannet til nye råmaterialer.

Gassen, som dannes i pyrolyseprocessen, bliver transformeret til energi, som vi bruger på anlægget eller til fjernvarme. Derved er vi også til en vis grad selvforsynende med energi.
Det område, vi arbejder inden for, er strengt reguleret, både hvad angår råvarer, produktionen og kvaliteten af de færdige produkter.

Anlæg til salg, interesser?

 

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.