Om T2O

En bæredygtig vision og gode samarbejdspartnere

tire2oil ansatteIdeen til T2O Egebjerg blev skabt ud fra medejer og idemand Lars Boysens undren og frustration over at se dæk ligge og flyde på affaldspladser rundt omkring i verden og gentagne gange høre om enorme dæklagre, der går op i røg.

T2O Egebjerg har fra idéfasen indtænkt, hvordan genanvendelse af dæk kan bidrage til en bæredygtig produktion og bæredygtigt forbrug af naturens resurser ud fra et ønske om at skabe et bedre miljø for os alle:

DEN GODE IDÉ SAMLER EN KREDS AF ILDSJÆLE
Det blev startskuddet for en grundig analyse af, hvordan disse store lagre kunne gøre gavn i stedet for skade. Resultatet er T2O Egebjerg, som blev etableret efter tilskud fra Grøn Omstillingsfond i Erhvervsstyrelsen, samt et lån fra Vækstfonden. Og med en investering fra DSV A/S samt levering af gamle dæk, er anlægget nu blevet til en realitet.

T2O Egebjergs andre partnere er FL Smidth, Mark & Wedell A/S, Wila A/S og Kirt Thomsen ApS. Sammen med os er de med til at skabe en innovativ teknologi, som bidrager til at gøre planeten lidt renere.

SAMARBEJDE
Vi er altid på udkig efter nye samarbejdspartnere, investorer og kunder. Måske du kan se dig selv i en af disse roller?

Investorer: vi tilbyder indblik i clean tech branchen, som har et stort globalt potentiale og som bidrager til at skabe cirkulære løsninger.

Leverandører af dæk: vi tilbyder at tage imod alle typer af dæk ganske gratis. Og I kan forsikre jer om at når I afleverer jeres affald til os, bliver det til nye råmaterialer. Noget som kan blive en positiv historie i jeres egen CSR-strategi.

Købere af carbon black og petrokemi: vi tilbyder produkter af høj kvalitet. Fra januar 2019 vil produkterne være tilgængelige på markedet.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.